Gå til forsiden
See this site in English
Se siden på dansk

FAQ / Hjælp

 

Herunder har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi støder på i forbindelse med vores produkter.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.
 
 
Er priserne inklusiv alt?
Ja, ingen skjulte gebyrer her. De danske priser er inklusiv moms, forsendelse og PBS-gebyr. Ved forsendelser til andre lande end Danmark tillægges et fragtgebyr på DKK 160.
 
 
Jeg kan ikke finde min bil i jeres katalog.
Hvis du ikke kan finde din bil i vores katalog, kan det godt være, at vi kan levere chiptuning til den alligevel. Kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.
 
 
Salg til Norge
Ordrer til Norge faktureres uden moms, men du skal være opmærksom på, at Tollvesenet opkræver moms og evt. told ved indførsel. Læs mere hos Tollvesenet.
 
 
Garanti på Power Chip
Vi yder 3 års garanti på vores Power Chip.
 
 
Hvordan finder jeg den rigtige chip
Du skal finde din bil ved at klikke på mærke i menuen til venstre, hvorefter du kan vælge model. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at sende os en mail, så får du hurtigt et kompetent svar.
 
 
Er chiptuning lovligt?
Læs om de nye danske regler pr. 1. august 2006 og orienter dig iøvrigt på Færdselsstyrelsens hjemmeside. Husk, det er dit eget ansvar at overholde gældende love og regler.
 


Sælger I kun chiptuning til dieselmotorer?
Ja.

 
 
Bortfalder garantien, hvis jeg chiptuner min bil?
De fleste importører er ikke pjattede med chiptuning. Hvis du er i tvivl om, hvordan chiptuning påvirker din garanti, så kontakt din forhandler.
 


Forurener en chiptunet bil mere?
Hvis du udnytter alt potentialet i chippen, vil din bil forurene mere. Men hvis du ikke bruger alle dine "nye HK" vil det øgede moment faktisk medføre, at bilen bruger mindre brændstof og dermed forurener mindre.

 
 
Hvordan monterer jeg chippen?
Under "Monteringsvejledninger" finder du trin for trin vejledninger. Du kan også vælge at få dit lokale værksted til at foretage monteringen.
 
 
Hvad hvis chippen ikke virker på min bil?
Har du problemer med monteringen eller med at få modulet til at virke korrekt, så kontakt vores e-mail support, da der med 99% sandsynlighed er tale om en montage fejl, der let kan afhjælpes så du får glæde af dit modul.
 
 
Kan jeg bruge Power Chip'en hvis jeg skifter bil?
Hvis du køber en bil med samme motortype (Commonrail, VP37/VAG TDI eller Pumpedyse), kan du i de fleste tilfælde købe et nyt stik og dermed få glæde af din chiptuning i den nye bil. Kontakt os for yderligere info.
 

Kan chippen spores efter afmontering?
Nej! Når chippen først er afmonteret, kan den ikke spores.
Chiptuning Direct - Anne Vifferts Vej 13B, DK-9370 Hals - Telefon: 70 25 51 82 - E-mail: info@chiptuning-direct.dk
Relaterede hjemmesider: Sancodk.dk Sanco-obdtuning.dk Lastbiltuning.dk Traktortuning.dkLastbiloptimering.dkbildeleshop.dk